informatie avond en open ochtend

Op basisschool Oventje wordt hard gewerkt om alle kinderen het best mogelijke onderwijs te geven. Dit schooljaar zijn we bezig met de inrichting van het gebouw, maar we hebben daarnaast ook naar ons onderwijs gekeken. We zijn gaan werken met Chromebooks, maar we hebben ook als team een verbetertraject gedaan. We hebben een goed beeld van de school die wij willen zijn.

Op maandagavond 5 maart heten wij zowel de huidige als de potentiële ouders van harte welkom. Na een korte introductie van de school en de speerpunten, nodigen wij iedereen uit voor een workshop. We willen iedereen laten ervaren wat wij met uw kinderen doen op school.

Tijdens de avond zullen ook de Medezeggenschapsraad (MR), Ouderraad (OR), kinderdagverblijf (KDV) Pinkeltje en Buitenschoolse Opvang (BSO) Kanteel aanwezig zijn om informatie te geven of vragen te beantwoorden.

Agenda:
19.00 -19.15 uur presentatie
19.15 -19.30 uur workshop 1
19.30 -19.45 uur workshop 2
19.45 -20.00 uur workshop 3

Op woensdagochtend 7 maart is onze ‘open school’.
We nodigen iedereen uit om dan letterlijk een kijkje in de school te nemen. De leerkrachten en de leerlingen laten zoveel mogelijk een ‘gewone lesochtend’ zien. De leerlingen van de leerlingenraad leiden de ouders rond die overwegen hun kind bij ons aan te melden.

Mocht u op deze momenten verhinderd zijn, maar wel overwegen uw kind aan te melden bij op onze school, maken we graag een afspraak. U krijgt dan een rondleiding door leerlingen en een gesprek met de directeur.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 10 JULI2017-2018

  Het schooljaar zit erop! We wensen alle schoolverlaters (groep 8 en meester Jos) heel veel […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 30 JUNImeester Jos in de Arena lokaal

  Zeeland Meester Jos van Lith gaat met pensioen na ruim veertig jaar onderwijs ‘Ik ga […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 21 JUNITerug- en vooruitblik 2017-2018

  Afgelopen dinsdagavond hebben we teruggekeken op het afgelopen schooljaar. Ook de MedezeggenschapsRaad en OuderRaad hebben […]

  Lees meer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Basisschool Oventje

Voor-Oventje 16
5411 NT Zeeland

T: 0486-45 12 04
E: dir.oventje@optimusonderwijs.nl

Basisschool Oventje

Voor-Oventje 16
5411 NT Zeeland
BEL Basisschool Oventje MAIL Basisschool Oventje

VOLG Basisschool Oventje OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE