Carnaval!

Het schooljaar vliegt voorbij!

Op school zijn er heel veel zaken in beweging. Er wordt geklust door (ook partners van) leerkrachten en ouders. We hebben echter nog wel hulp nodig. In het ‘vierde’lokaal moeten o.a. werkbanken verwijderd worden, er moet nog geschilderd worden en ook een timmerman hebben we hard nodig. Bent of kent u zo iemand? We horen het graag!

We zijn ook onderwijsinhoudelijk flink aan de slag. We hebben inscholing en nascholing gevolgd over het gebruik van activerende werkvormen, met als doel de lestijd zo effectief mogelijk te kunnen gebruiken. Het MT volgt daarnaast aanvullende scholing voor Opbrengstgericht Passend Onderwijs, ook wel ‘groepsplanloos werken’ genoemd. Hierdoor kunnen we de rode draad van groep 1 tot en met 8 beter in kaart brengen en werken we groepsdoorbrekend aan cruciale leerdoelen.

Op onze school is het ook gebruikelijk regelmatig verticaal te groeperen. We hebben meegedaan aan de kinderoptocht in het dorp. Groepjes leerlingen hadden naar aanleiding van het thema ‘Het gut al lekker mar kan nog gekker’ de spreekwoorden nogal verhaspeld. In elk groepje zaten kinderen van zowel de onderbouw, de middenbouw enĀ  de bovenbouw. Prachtig om te zien hoe verantwoordelijk zij zich voor elkaar voelen!

Wilt u eens een kijkje in de school? Dat kan altijd, als u een afspraak maakt regelen wij een rondleiding door twee van onze leerlingen en een gesprek met de directeur.

Op maandag 5 maart zijn alle ouders, zowel degenen met kinderen hier op school als iedereen met eventuele interesse van harte welkom op onze informatie avond van 19.00 tot 20.00 uur.

Op woensdag 7 maart is onze open ochtend van 8.45 tot 11.00 uur. De leerkrachten en de leerlingen doen wat ze altijd doen, zodat iedereen die dit graag wil zien een kijkje kan nemen in onze dagelijkse praktijk.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 24 DECEMBERFijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar!

  We hebben 2018 feestelijk afgesloten met een geweldig diner in ons ‘pop-up’ restaurant. Hierna hebben […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 14 SEPTEMBERLeerlingenraad 2018-2019

  Ook dit jaar heeft de leerlingenraad een belangrijke taak. De verkiezingen gaan altijd op grond […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 29 AUGUSTUSVACATURE

    vacature BS Oventje gr. 4-5-6    

  Lees meer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Basisschool Oventje

Voor-Oventje 16
5411 NT Zeeland

T: 0486-45 12 04
E: dir.oventje@optimusonderwijs.nl

Basisschool Oventje

Voor-Oventje 16
5411 NT Zeeland
BEL Basisschool Oventje MAIL Basisschool Oventje

VOLG Basisschool Oventje OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE